Elektroinstallatør Granberg og Nordengen AS

Tlf.: 916 40 089
E-post: firmapost@gnas.no
Adresse: Vestbygdvegen 56, 2743 Harestua

    • Næring

Vi tilbyr tjenester i Hadelandsregionen. Dette inkluderer Harestua, Grua, Lunner, Gran, Brandbu og Jevnaker. I tillegg dekker vi Oslo og Akershus-området, området rundt Gardermoen, Nittedal, Hakadal og Nannestad, samt Buskerud fylke. Våre elektrikere utfører alle tradisjonelle elektrikertjenester til eneboliger, næring og landbruk. Dette innebærer blant annet opplegg for stikkontakter, teledata-installasjoner, brannalarm, nødlys, tyverialarm og intern-TV/overvåkingskamera (ITV).

Elektroinstallatør Granberg og Nordengen AS ble etablert i 2006 med kontor på Harestua.

Kompetente og erfarne fagfolk

Vi er en registrert elektroinstallatør med medlemskap i Nelfo. Vi har 16 faglærte elektrikere og to lærlinger. Vi inne har sentralgodkjenning for utførelse av brannalarm og nødlys, samt TIA-godkjenning fra Post- og teletilsynet for utførelse av installasjoner for kommunikasjon.

La oss gjøre jobben for deg

Alle elektroinstallasjoner bør gjøres av sertifisert fagpersonell. Dårlig utført eller mangelfullt elektrikerarbeid kan være ekstremt farlig, spesielt med tanke på brann. Vi anbefaler at du ikke begynner på arbeidet selv, men kontakter oss dersom du ønsker å gjøre endringer eller fornye ditt el-anlegg. Hos oss får du arbeidet utført med høy kvalitet, til avtalt tid og riktig pris.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål i forbindelse med elektroinstallasjoner eller ønsker å vite mer om våre tjenester.

Tlf.   916 40 089
E-post:  firmapost@gnas.no
Adresse: Vestbygdvegen 56,  2743 Harestua