Handel & 

Næring

Her finner du oversikt av handel & næringsliv på Harestua. Får vi inspirere deg til å vite hva som rører seg av næringsliv på Harestua? 

Alliance Optikk

Vi tar din syn- og øyehelse på alvor. Velkommen til synsundersøkelse hos din fastoptiker på Harestua.

Astronomen

Populærvitenskapelige foredrag. Kurs i astronomi. Rådgivning innen realfag, forskning og formidling.

Bergsli & Sønn

Rørlegger Bergsli & Sønn er et lokalt firma som ble etablert helt tilbake i 1958 av Ottar Bergsli. Vi holder til på Harestua i Lunner kommune.

Elektroinstallatør Granberg og Nordengen AS

Tlf.: 916 40 089 E-post: firmapost@gnas.no Adresse: Vestbygdvegen 56, 2743 Harestua

essDesign

essDesign kombinerer ekspertise innen digital og grafisk design med innovative markedsføringsstrategier for å hjelpe din bedrift med å blomstre og vokse.

Hadelandsmat

Vi har siden 1997 levert alt av tradisjonell hjemmelaget mat og kaker til små og store private og offentlige selskap. Vi er spesialister på elgprodukter. Vi tilbyr catering av sushi

J.R. – Drift & Vedlikehold

J.R. Drift & Vedlikehold utfører vaktmestertjenester, anleggsgartnertjenester, samt sommer- og vintervedlikehold av vei.

Reniva AS

Reniva leverer renholdstjenester og gulvbehandling til næring, kommuner, borettslag og private.

S.A.G

Bakeri/Café, Butikk og Systudio S.A.G. er en sjarmerende oase av kulinarisk glede og kreativitet som ligger midt i hjertet av Harestua.

Sagparken utvikling

Fokus på å gjøre Harestua til et attraktivt sted å bo, jobbe og handle. Dette sørger for mer kvalitetstid og økt trivsel – du kan bo sentralt og likevel være midt i fantastisk natur!

Siljes Fot- og Hudpleie

Trenger du hjelp med fotpleie? Vi er her for å ta vare på føttene dine. Du finner oss i Sagparken på Harestua.

Utvalgte Hoteller og Spisesteder

Vi er til for de hotellene og spisestedene som aktivt har valgt å stå utenfor de store kjedene. Dette er aktører som ønsker å holde fast ved det autentiske, der gjestene kan kose seg med kortreist mat, lokalkjent vertskap og den rike historien som sitter i veggene.