S.A.G

Bakeri/Café, Butikk og Systudio S.A.G. er en sjarmerende oase av kulinarisk glede og kreativitet som ligger midt i hjertet av Harestua.

Bakeri/Café, Butikk og Systudio S.A.G. er en sjarmerende oase av kulinarisk glede og kreativitet som ligger midt i hjertet av Harestua. Dette unike etablissementet kombinerer tre fantastiske opplevelser under ett tak: et autentisk bakeri og café, en unik butikk som tilbyr håndplukkede varer, og et systudio som er dedikert til skreddersøm og mote. S.A.G. er et sted hvor besøkende kan nyte en herlig atmosfære, deilige retter og spennende shoppingmuligheter, alt på én gang.

Når du entrer S.A.G., blir du møtt av duften av nystekte brød og kaker fra bakeriet, som frister med sitt brede utvalg av deilige bakverk. Caféen har et rustikt og innbydende interiør, perfekt for å slappe av med en varm kopp kaffe og en fersk croissant. Men det som virkelig setter S.A.G. på kartet, er deres nydelige pizzameny. Hver pizza er håndlaget med kjærlighet og toppet med ferske ingredienser av høyeste kvalitet. Fra klassiske margheritapizzaer til spennende gourmetkreasjoner, er det noe for enhver smak på menyen. Deilig tynn og sprø bunn, sammen med saftige sauser og smakfulle oster, gjør S.A.G.’s pizzaer til en uimotståelig opplevelse for smaksløkene.

Åpningstider:

Torsdag: 11-20
Fredag: 11-21
Lørdag: 11-21
Søndag: 11-20

Kontakt S.A.G

Tlf: +47 466 73 269
E-mail: post@s-a-g.no
Adresse: Vannebos veg 205, 2743 Harestua
Instagram: @s.a.g_no
Følg S.A.G. på Facebook