essDesign: Fra toppidrett til webdesign på Harestua

essDesigns kontorer ligger i Sagparken. Herfra opererer Elisabeth Sveum, eieren og kreativ kraften bak essDesign. Men bak den porteføljen av webdesign og markedsføringsmateriell skjuler det seg en annen lidenskap – terrengsykling.

Elisabeth Sveum er ikke bare web- og grafisk designer, men også en av Norges beste terrengsyklister og triatlet. Hun har hele 14 NM-Gull, 10 medaljer fra EM og VM. Med en unik kombinasjon av kreativitet og utholdenhet, har hun skapt seg en imponerende karriere både på og utenfor sykkelsetet.

Siden 2007 har Elisabeth opparbeidet seg en verdifull jobberfaring med designutvikling for landsdekkende bedrifter, – og dette parallelt med en imponerende toppidrettskarriere.

– Jeg er opptatt av å utforske mulighetene innen webdesign og markedsføring. Utvikling og dedikasjon og levere materiell som har en verdi for kundene er min drivkraft, sier Elisabeth.

Følg essDesign på Instagram @essdesign__

Skape verdi og identitet
Elisabeth er i sitt «ess» når kreativiteten får utfolde seg fritt. Hun brenner for å hjelpe bedrifter med målrettet markedsføring, grafisk materiell og interaktivt design av nettsider. Med en unik forståelse for både designprinsipper og forretningsbehov, skaper hun løsninger som ikke bare ser bra ut, men også kommuniserer budskapet klart og engasjerende.

Bli synlig på nett - essDesign Elisabeth Sveum

essDesign tilbyr en rekke tjenester som spenner fra logo design til utforming av reklamekampanjer og utvikling av nettsider. Uansett om du trenger en ny merkevareidentitet eller en øyefangende annonse, er essDesign klar til å realisere dine designbehov. Deres erfaring med å levere design av høy kvalitet har gjort henne til et pålitelig valg for bedrifter som ønsker å skille seg ut i markedet.

– Det handler ikke bare om å lage estetisk tiltalende design, men også om å skape verdi og identitet for mine kunder. Sammen med kundene bringe deres visjon til live og sette din bedrift på veien til suksess, sier Elisabeth.

Enten det er på sykkelstien eller foran Macen er Elisabeth Sveum og essDesign dedikert til å levere kreative og innovative løsninger som gir din bedrift det riktige grafiske uttrykket.

essDesign
Tlf. 46676623
E-post: Elisabeth@essdesign.no

Adresse: Sagparken, 3. etg.
Vannebos veg 205, 2743 Harestua

Bli synlig på nett, ta kontakt for en hyggelig prat med Elisabeth:

Del:

Finn ut mer