Alliance Optikk Harestua – Din lokale optiker, som tar din øyehelse på alvor


I fine lokaler i Sagparken finner du Alliance Optikk Harestua. En tradisjonell optikkforretning med fullt spekter av tjenester, inkludert synstester og alle nødvendige funksjoner. Alliance Optikk Harestua tilbyr også fundusfotografering (netthinne) og målinger av trykket i øyet.

Hva Skjer Harestua har hatt gleden av å intervjue daglig leder Guro Olerud hos Alliance Optikk. Dette gir deg en nærmere forståelse av deres identitet og det mangfoldige tilbudet de har tilgjengelig.

Hvorfor valgte dere å etablere dere på Harestua?

– Vi hadde en intensjon om å etablere en ny butikk og mulighetene oppsto i forbindelse med etableringen av Harestua Torg her på Harestua. Dette var en anledning vi ikke ønsket å gå glipp av, med tanke på at tilgjengeligheten til lokale lokaler var begrenset og ble delt ut etter prinsippet først-til-mølla. Da vi allerede har en etablert butikk på Brandbu, var vårt ønske å utvide vårt nedslagsfelt og nå ut til en ny region. Denne strategiske plasseringen gir oss en unik mulighet til å betjene en helt ny kundegruppe, som befinner seg på den andre siden av bommen i Gran, sier daglig leder Guro Olerud.

Hva er det beste med å drive bedrift på Harestua?

– Vi har blitt positivt mottatt her. Folk føler behovet for og ønsker å ha denne tjenesten her. De setter pris på å slippe å reise langt for å få tilgang til synstester og justering av styrke. Den lokale optikeren har blitt godt mottatt.

Hva gjør Alliance Optikk?

– Vi tilbyr vi et bredt spekter av tjenester som inkluderer nøyaktige synstester utført av erfarne optikere. Vi skreddersyr briller og kontaktlinser som passer perfekt til dine behov og stiler. Vårt utvalg av brilleinnfatninger inkluderer både trendy design og klassiske stiler, slik at du kan finne den perfekte matchen for din personlige stil, fortsetter Guro.

– Vi forstår viktigheten av øyehelse, derfor tilbyr vi grundige øyeundersøkelser for å oppdage eventuelle øyeproblemer eller synsfeil. Vårt erfarne team er dedikert til å gi deg den beste omsorgen og veiledningen for å opprettholde god øyehelse. I tillegg til våre øyehelsetjenester, tilbyr vi også et bredt utvalg av solbriller med UV-beskyttelse og sportsbriller som er designet for å beskytte øynene dine under ulike aktiviteter.

Gjør dere noe annet enn optikk?

– Vi tilbyr et bredt spekter av forbruksvarer til høreapparat, inkludert batterier, rensesett, filtre og ulike hjelpemidler. Vi har også støypropper tilgjengelig. Vi kan hjelpe deg med å sette opp avtaler med en erfaren audiograf på vårt Brandbu-kontor. Ta gjerne turen innom for en hyggelig samtale om hørsel og høreapparat, og vi vil være glade for å bistå deg, avslutter Guro.

Besøk Alliance Optikk på Harestua og opplev en personlig og profesjonell optikkopplevelse. Hos Alliance Optikk handler det ikke bare om å se bra ut, det handler om å se bra og bevare øyehelsen din.

Del:

Finn ut mer