Lokale tradisjoner på ditt bord fra Hadelandsmat’s

Hadelandsmat har med stolthet levert et bredt utvalg av tradisjonell, hjemmelaget mat og kaker siden 1997. Skreddersydd catering for både intime og større arrangementer, enten det er private eller offentlige anledninger. Deres dedikasjon til autentisk smak og håndverk gjør dem til det naturlige valget for de som verdsetter ekte matglede.

Hadelandsmat skiller seg ut som spesialister på elgprodukter, sushi, hjemmelagde julekaker, kransekake, julesylte, karbonader, og ikke minst, deres unike hjemmelagde «GOis.» Sortimentet deres reflekterer mangfoldet av smaker og kvaliteten de leverer i hvert eneste produkt. Se meny for catering

Enten man planlegger en festlig samling, et intimt selskap eller en bedriftsarrangement, gir Hadelandsmat deg muligheten til å sette en autentisk og deilig matopplevelse på menyen. Velg Hadelandsmat for å ta din feiring til nye smakfulle høyder, og la deres engasjerte team sørge for at hver bit er en kulinarisk opplevelse.

Ta turen innom Hadelandsmat for en trivelig samtale og utforsk deres sortiment. Enten du ønsker catering eller ønsker å ta med deg maten som takeaway, er du velkommen til å se deres tilbud!

Kontakt Hadelandsmat

Ring 470 12 162 for bestilling, menyforslag og priser.
E-mail: post@hadelandsmat.no
Hjemmeside: hadelandsmat.no

Her finner du Hadelandsmat: Vestbygdveien 50, 2743 Harestua

Åpningstider:
Tirs-Fre 09.00-17.00
Lør 10.00-14.00

Del:

Finn ut mer