Velkommen til S.A.G – lokal bakst, pizzabakeri og småvarebutikk på Harestua!

I hjertet av Harestua har S.A.G etablert seg som et sjarmerende møtested for lokalsamfunnet. Et sted der du kan komme for å nyte de ferskeste bakverkene, smake på de deilige pizzaene deres og finne småvarer som gjør hverdagen litt enklere og mer fargerik.

Line Brenden, som både er daglig leder og eier av S.A.G, flyttet til Harestua for litt over ett år siden og har fulgt sin lidenskap ved å etablere denne virksomheten.

– I Tinn drev jeg med søm, drev en gårdsbutikk og stod for baking. Tanken om å kombinere disse elementene har alltid vært en drøm for meg, og dette er inspirasjonen bak opprettelsen av S.A.G. I tillegg til dette har jeg en visjon om å bidra til å skape noe positivt i både Sagparken og lokalsamfunnet på Harestua, sier Line Brenden.

Foto: S. A. G.

S.A.G. sitt bakeri er kjent for de duftende brødene, nystekte bollene og herlige kaker. Fra torsdag til søndag er dørene åpne, hvor du kan nyte en deilig lunsj, et lite mellommåltid eller kake til spesielle anledninger. S.A.G er også stedet for de beste pizzaene på Harestua. Enten du foretrekker en klassisk margherita eller en spennende kombinasjon av smaker, har vi noe for enhver pizzaentusiast.

Dette unike etablissementet kombinerer tre fantastiske opplevelser under ett tak: et autentisk bakeri og café, en unik butikk som tilbyr håndplukkede varer, og et systudio som er dedikert til skreddersøm og mote. S.A.G er ikke bare en butikk – det er et sted der mennesker møtes, der nabolaget samles og der gode smaker deles.

Foto: S.A.G.

Foto: S. A. G.

Åpningtider:

Torsdag: 11-20
Fredag: 11-21
Lørdag: 11-21
Søndag: 11-20

Følg S.A.G på Facebook
Følg S.A.G på Instagram

Velkommen til S.A.G – der lidenskap for baking og kjærlighet for lokalsamfunnet møtes!

Del:

Finn ut mer